TEG

Första veckan avklarad ! Även om vi bara gick två dagar ^^  Lite skrämmande och jobbigt men ändå kul.. kommer ta ett tag att vänja sig vid de nya lärarna och lektionerna.. :/ Karby var för bra asså .. :')

Klassen funkar jättebra :D Vi är en jättetrevlig grupp på 21 stycken. Känner inte någon sen innan men Börjar lära känna lite nytt folk :D

Idag spelade vi rundpingis och gick till Täby C på håltimmen ( 2 timmar lång :S)

aja:D kram kram och puss



Idag! Måndag!

idag ska jag ut och rida med Annika! hoppas hon vill rida ut. För det vill jag ^^  Skolan börjar ju nu om några dagar :S ursch!
Maaam ska kolla upp om det finns lediga platser i Erikas hoppgrupper till hösten ! Känner att jag behöver träna! aja :) Nu ska jag gå och göra nått annat än datan! kram kram och puss!



Jag och Triad i våras :)
© By Sofie Cousu

Söndag!

igår vare söndag japp.. Gjorde inget speciellt mer än att åka till stallet. Red lektion för Ulla och i slutet gick det bara braa :) Men i början vare bara hemskt! jag MÅSTE verkligen skaffa nya stövlar.. Skaften är för korta och själva, där man har foten^^, är för stor så man har ingen kraft när man rider.. Det är jättejobbigt !  Speciellt när man rider Triad som är så tung..  vad har jag mer gjort då? nja tryp inget... ^^ Lola åkte ju igår.. och det var lite jobbigt.. ! Skrev ett väldigt fint inlägg om henne men fanihelsikes bloggen raderade det ! :O F*n! 


Mycket mer har jag som sagt inte gjort! Jo, jag städade rummet! Hittade sjukt mycket grejer som annika letat efter ^^ Ho får skylla sig själv när hon slänger grejerna här xD

hmm. Sen vill jag bli klar med rummet någon gång! Men det är lättare sagt än gjort, msåte hitta ramarna jag vill ha..
stora svarta tjocka ramar.. någon som kan tipsa om vart man hittar dem.. inte IKEA iaf.. : /
Sen ska jag få upp Tv:n och köpa en data sen äre klart :D  funderar på någon av dessa datorer.. vad tycks?! ;P






RSS 2.0