Hej Tisdag :)

Shit, kaos idag.. vaknade typ vid 8 av att mamma skulle till jobbet, sen tog jag en dusch och åt frukost samtidigt som jag spelade kort med mig själv^^ (Annika lärde mig ett  askul kortspel i helgen xD) Sen satt jag vid datan och Tv:n och gjorde typ ingenting i några timmar.. tänkte städa rummet..! meen näh xD Sen pratade jag med Tess på msn och vi kom överrens om att träffas i V-tuna och tesamm köpa B&J <33 Så vi stog inne på ICA i 10 år innan vi kunde bestämma oss för vilken. Och jag blev så jävla arg på en som jobbade där, hon ba.. (när jag frågade vad den kostade) jag jobbar inte där. Nähää! Hon hade ju inte bara en stor jävla ICA logga på ryggen och gick och plockade med godiset. Men det mest charmiga var ju att hon inte jobbade i just den delen av affären! Hon jobbade inte vid glassen utan vid godiset som faktiskt, utan att överdriva låg hela 2 meter därifrån!!! Jag var så bajs på henne asså..! fifan!

efter det lilla dramat inne på Ica så drog vi ner till bussen för att kolla när den gick och Tess' buss gick 2 minuter före min ^^ så vi gick in på pressbyrån och köpte Jenka :D:D Såklart ringer pappa och är superarg för att han har suttit i kö i snigelfart i typ en timme och David var 15 minuter sen till träningen.. Självklart hade han ingen hemnyckel med sig utan skällde på mig för det ..! sick bastard! xD Så jag fick skjuts hem och lämnade stackars Tess..:')  Ringde Annika och frågade om hon ville följa med och kolla när Tess skulle träcka på Täby i kväll men  Emma kommer hem i dag så hon kunde inte .:( Så det fick bli en annan gång ;P Tror faktiskt att Tess är på Täby just nu ! Lycka till :) Vi hejjar på Fingers crossed xDnu ska jag käka some more B&J och titta på TV hehe... i morgon blire nya tag :) puss hejs svejs

Björnrike forever and ever.. where memories never dies<3


Seriöst nu!

Äntligen en blogg som jag ska vara lite seriös med ^^  Ska faktiskt skriva iallafall ett kort inlägg VARJE dag! ja ni hörde rätt gott folk^^ varje dag! Vi kan väl börja med att utvärdera dagen som varit!

Måndag, huvudvärk och konflikter..
som ni kanske förstår ingen super dag.. : ( sov över hos Annika efter en fullspäckad helg som miniledare på ett juniorridläger. Jag kan lova er att det tog lika mycket krafter som en hel termin i nian xD  fifaaan vad de skulle prata och leka och disskutera med en HELA tiden. Speciellt några ^^ men det var askul och jag skulle jättegärna göra om det. :D ( tänk positivt)
Så vi åkte hem till Annika med en sats chokladkola och heltaggade på en sex and the city maraton night... men nehe.. inte det nej, istället började vi städa lite i Annikas rum i några minuter innan vi var i ful fart med att " mobba" stackars simon och Danne ^^ Asså simon är ju den mest blåsta killen jag känner ärligt talat. Och Danne spred skratt och galenskap till 2 trötta själar under kvällen xD shiit vad vi skrattade, sjöng och var allmänt konstiga :D Sen somnade jag helt plötsligt och Annika sa att hon satt uppe nån timme till efter att jag slocknat. På morgonen vaknade man såklart vid halv 8 och Annika sov som en stock! låg där ett tag tills jag fick upp Annika ur sängen och kunde sätta mig framför datan. men det hände inget kul så vi drog ner och käkade frukost. Tittade på James Bond casino royal eller vad den heter, med Jack. Sen gick vi upp igen och då hade Danne loggat in :P Satt och snackade aslänge och Annika och jag började komma in på lite jobbiga samtalsämnen som gjorde det lite spänt mellan oss en strund... Men som vi är vettni, ena sekunden låg vi där asgarvandes igen xD Vi blir sällan riktiga ovänner ! <33 Typ vid 15-16- tiden fick jag ont i huvudet och hjälpte Annika med hennes rum igen.. och sen åkte vi vid 17 tiden. Jag hem till mig och Annika halvvägs till stallet innan hon vände och bestämde sig för att hon inte skulle rida ^^ typiskt henne faktiskt.. ^^  När jag kom hem satt jag och gjorde ingenting tills huvudvärken släppt och då tittade jag på tv och sa till mamma att jag ville ha hemmagjord pizza :P nu vet ni alt om min helg :D puss och kram hejjj! §§

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0