Lördag!

Wooooow! Visst är jag bra på att hålla mina löften x]  Kan dock skylla på att det inte gick att skriva inlägg från mobilen.. konstigt!

aja..

Sen vill också säga att Annika är i London :] Utan mig :[ och att jag hade teori med barnen idag och det gick super :D  snart har jag insläpp i stallet och  ska väl kanske skritta ut om jag orkar..
På onsdag är det hoppträning igen :D wiiie! ¨
kram kram och puss

Lördag

idag ska vi till stallet (Foe&jag) sen ska jag hem, äta lite snabbt om jag hinner och sen ska jag till Triad och träna för Ulla. Efter det måste jag ta in hästarna och sen fort hem, packa och åka till Foe för att ladda över massa musik på telefonen.. Emma har slarvat bort hennes ipod och all min musik försvann i torsdags :[ Sen ska vi packa åt Foe och åka hem till mig med det. Sova och i morognbitti åker vi!!!!! Jippiiieeeeee! x]
Kram Kram och puss♥

©By Moe&Foe x]

Jag vill ha!

Lägger in en dagens vill ha grej :]

dagens ANDRA vill ha grej :

och till sist, dagens tredje vill ha grej:




Juuuuuummmmyyy säger jag bara!

Torsdag!

Två dagar kvar till Björnrike! Wiie fyfaen vad härligt!  Jag satt nyss och läste på min gamla blogg och insåg att jag inte bloggar om samma saker längre, numera skriver jag bara meningslöst skit ^^ Ska försöka ändra mig..

Om vi nu hinner tömma johans data från virus innan söndag kommer jag blogga så gott som varje dag upp i Björnrike! Det finns internet uppe på hotellet så vi får gå dit varje dag.

Hmm.. mer onödig information;
jo, Hanna C:s Cocacola missbruk har gjort att jag numera är galen i Cocacola!
Och därmed många kronor fattigare :[  Vilket inte är så bra nu när vi ska till Björnrike och spendera massa pengar..
kram kram och puss♥

RSS 2.0